Voorjaarsconcert 22 mei (alleen voor genodigden)

ZSO viert 100 jarig jubileum

In 2022 bestaat het orkest 101 jaar. Het 100 jarig bestaan konden we in 2021 niet vieren vanwege de pandemie, daarom maken we van het hele jaar 2022 een feestelijk jubileumjaar.

 Zondag 22 mei 2022
We vonden het een leuk gebaar op dit eerste concert te beginnen met de romantische Salut d'Amour van Edward Elgar. Dit is ook het eerste werk dat we met onze nieuwe dirigent, Jakob Gaede, ten gehore zullen brengen. Het orkest ondersteunt vervolgens het Celloconcert in B van Dvorak, dat wordt gespeeld door Mariette Gort (website Mariëtte).

Na een korte pauze spelen we met de COV twee prachtige liederen van Fauré: de Pavane en de Cantique de Jean Racine ( website COV).
En dan sluiten we dit gedeelte feestelijk af met drie Slavische dansen van Dvorak. Na het concert is er (rond 16.00 uur) een gezellige bijeenkomst waar alle gelegenheid is om elkaar te ontmoeten, herinneringen op te halen en het glas te heffen. Ook wordt dan het Jubileumboek over de bijzondere geschiedenis van ons orkest gepresenteerd.
De boekpresentatie en de borrel worden muzikaal omlijst vanuit Fluxus.

! Toegang alleen voor genodigden met toegangsbewijs
Dit concert is toegangelijk voor genodigden met toegangsbewijs. Bij de ingang wordt naar dit toegangsbewijs gevraagd. Helaas kunnen wij genodigden zonder toegangsbewijs niet toelaten. 

Nieuwjaarsconcert 19 januari 2020

Concert201901

Lees meer

Scratch op 15 september 2018

Scratch2018

Geen boekje beschikbaar 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Scratch 10 oktober 2015

musicScratchdag met werken van Bizet (Carmen).

Open dag Fluxus 11 september

Carnaval der Dieren copyright

  

Lees meer