Word lid

Alle instrumentalisten die in een symfonieorkest passen kunnen zich altijd aanmelden. Het kan voorkomen dat voor bepaalde plekken in het orkest een wachtlijst bestaat. Als het je leuk lijkt om samen met anderen grote symfonieën ten gehore te brengen en als je minimaal 4 jaar les hebt gehad, kom dan bij het Zaans Symfonieorkest spelen.

Voordelen lidmaatschap:

  • Elke repetitie eigenlijk een lesavond is van een professional.
  • een symfonieorkest een superleuke ervaring is voor jong en oud en een verrijking van je sociale leven.

Praktisch:

  • We repeteren op dinsdagavond van 19:45 tot 22:15 uur in de Vermaning in Koog aan de Zaan, Lagedijk 34, 1541 KC  Koog aan de Zaan (kijk bij ' voor leden' voor de bijzonderheden per datum).
  • Na vier repetities kun je je formeel aanmelden als lid. Het bestuur bespreekt dan, in overleg met de dirigent, of je een passende plaats geboden kan worden.
  • De contributie bedraagt € 80,- per kwartaal, te voldoen bij vooruitbetaling. Jongeren tot en met 25 jaar betalen de helft, € 40,- per kwartaal.
  • Wanneer er een concert is hoort daar ook altijd een (extra) generale repetitie bij. En soms ter voorbereiding op een concert kunnen er ook extra repetities in het weekend afgesproken worden.
  • Ons orkest heeft enkele instrumenten die door leden gehuurd kunnen worden, op voorwaarde dat het instrument wordt bespeeld in het orkest. We beschikken over een contrabas, viool, altviool, een A-klarinet en slagwerk.

De contributie is noodzakelijk voor het nakomen van de financiële verplichtingen van het orkest, zoals honorarium van de dirigent, de zaalhuur, verzekering en kosten bladmuziek.  De concerten worden bekostigd uit de sponsorgelden, subsidies en de entreegelden. 

Neem contact op:

Twijfel je nog en ben je nog geen lid? Neem gerust contact op om vrijblijvend je over de mogelijkheden te laten informeren.

Wil je een keer komen luisteren of meespelen op een repetitie? Je bent van harte welkom, maar kondig je bezoek even aan zodat we ook voor bijvoorbeeld partijen kunnen zorgen.
Bel een van onze bestuursleden, Paula Velthuys (075-7714540/06 24217901 of  Ton Roling (075-6215094).

Scratch:

Belangstelling voor de scratch van 2017? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Wij zetten u dan op de lijst en sturen u t.z.t de nodige informatie over programma en wijze van inschrijven.

Voor nu alvast,.... Je bent welkom.